AQUESTA SETMANA 
Ball de gegants dedicat a «Catalunya Cristiana»
El berguedà Carles Cortina, expert en protocol, ha compost l’obra
Redacció 31/05/2018

El setmanari Catalunya Cristiana, al llarg dels seus gairebé quaranta anys d’història, ha rebut regals de tota mena, fins i tot als inicis de la seva fundació va poder sortejar entre els lectors i subscriptors una bicicleta que havia estat de Joan Pau II. Però mai no havia rebut el regal d’una composició musical. Mai, fins ara. El berguedà Carles Cortina i Riu, expert en protocol i col·laborador del setmanari, ha compost un ball de gegants amb el títol Catalunya Cristiana, «dedicat», diu ell mateix, «a totes les persones que es troben a banda i banda del procés d’edició».

El dia de l’Ascensió, Carles Cortina va compondre aquest ball de gegants «d’evocació patumaire» i que ha comptat amb els arranjaments del mestre Sergi Cuenca. És la seva manera de dir gràcies «per permetre’m fer públics els meus pensaments, arrenglerats a les pàgines de la vostra publicació i poder compartir, així, amb persones ignotes, allò que crec, opino o sento».

La partitura del ball de gegants Catalunya Cristiana podeu consultar-la a l'enllaç següent i s’acompanya també de l’àudio corresponent.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET