ACTIVITATS 
La Fundació Pere Tarrés formarà 200 monitors i directors d’activitats de lleure
Els inscrits al curs provenen del MCECC i viatjaran aquesta setmana a la casa de colònies La Ruca i l’alberg La Sala, on durant deu dies faran tallers que incidiran principalment en l’educació en valors
Redacció 22/08/2018

Un total de 214 joves del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) s’han inscrit aquest estiu per fer el curs de monitor i/o director de lleure que organitza cada any la Fundació Pere Tarrés. Així ho ha fet saber la mateixa entitat organitzadora, que ha anunciat que del 22 al 31 d’agost els voluntaris del MCECC viatjaran a la casa de colònies La Ruca i a l’alberg La Sala, on s’impartiran els cursos.

Durant els deu dies que dura el curs, setze docents de l’Institut de Formació de la Fundació Tarrés seran els encarregats d’impartir diversos tallers i formacions relacionades amb àrees molt diverses, com ara l’educació emocional, les discapacitats o la violència de gènere, entre d’altres. Els tallers, tal com ha explicat la Fundació Tarrés, incidiran principalment en l’educació en valors, i posaran una especial atenció en les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

La resta de la informació relacionada amb el curs es pot consultar a la pàgina web de la Fundació Pere Tarrés: www.peretarres.org.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET