ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
“Aquest Nadal, fes un regal històric”
La Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona inicia una nova campanya d’apadrinament de llibres per Nadal
Redacció 11/12/2018

La Biblioteca Pública Episcopal de Barcelona (BPEB) ha posat en marxa una nova campanya de Nadal, que oferirà la possibilitat de regalar un apadrinament de llibres que estiguin en procés de restauració. La iniciativa, que forma part del projecte Apadrines, rep el nom de “Aquest Nadal, fes un regal històric”, i buscarà incentivar més apadrinaments que ajudin a la preservació del patrimoni cultural català.

Com ha explicat la BPEB en un comunicat, els apadrinaments que es facin dins d’aquesta campanya podran ser a títol individual o a través d’alguna empresa, i tindran un import mínim de 30 euros. Entre els llibres que es poden apadrinar hi ha tant manuscrits com incunables que formen part del fons d’antiquària i que es poden consultar a la pàgina web de la Biblioteca: bibliotecaepiscopalbcn.org

Com a recompensa per a tots els que participin d’aquesta iniciativa, la BPEB també ha anunciat que organitzarà una visita guiada al Taller de Restauració de Sant Pere de Puel·les, l’encarregat de fer les restauracions dels llibres, on només podran assistir-hi els padrins i padrines del projecte.

 

 

 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET