ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Arriba una nova edició del “Dia de la Família”, la festa litúrgica de la Sagrada Família
Les invitacions per assistir-hi es poden recollir a la mateixa basílica fins al 21 de desembre
Macià Grau 18/12/2018

El proper diumenge 30 de desembre, la Sagrada Família acollirà la celebració del “Dia de la Família”, que aquest any se celebra sota el lema “la família i la parròquia: una resposta a la solitud”. D’aquesta manera, el Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, presidirà l’habitual eucaristia a la basílica, que començarà a les 17.00h i servirà per recordar la IX Trobada Internacional de les Famílies celebrada a Dublín el mes d’agost passat.

Com ha explicat el Secretariat Diocesà de Pastoral Familiar en un comunicat, totes les famílies i moviments de l’arxidiòcesi estan convidades a participar-hi, i per poder assistir-hi només cal recollir les invitacions que es poden adquirir a la mateixa basílica del 17 al 21 de desembre, en un horari de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 20.00.

Pensant en aquesta celebració, el mateix Secretariat de Pastoral Familiar es va reunir el 9 de novembre amb un ampli grup de moviments familiars per animar-los a treballar en xarxa i a participar en aquesta missa, com a signe de la unitat que els aplega el servei de la família. 

D’altra banda, com és costum els darrers anys, durant l’eucaristia tots els matrimonis que celebrin vint-i-cinc, cinquanta, o més anys de casats, podran renovar la seva promesa d’amor. Per fer-ho, només cal que cada matrimoni comuniqui el nom, cognoms, adreça i any de casament, perquè puguin tenir un lloc preferent a l’interior de la basílica.

 

 
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET