ACTIVITATS 
Pregària de la comunitat de Taizé a Santa Maria del Mar
Després de la trobada europea de joves de Madrid, el dijous 3 de gener la comunitat s’aturarà a Barcelona per fer una pregària conjunta
Redacció 31/12/2018

La comunitat de Taizé, que aquesta setmana celebra la trobada europea de joves a Madrid, ha anunciat que el proper dijous 3 de gener s’aturarà a Barcelona per fer una pregària conjunta a la basílica de Santa Maria del Mar a les 20h.

Així ho va fer saber el germà Pere, responsable de la celebració de la jornada de Taizé a Madrid, durant la presentació del llibre “La belleza sencilla de Taizé” del 10 de desembre: “De camí de tornada a França, ens aturarem a Santa Maria del Mar, on farem una pregària tots plegats. Serà el 3 de gener a les 8 del vespre. Us hi esperem.”

A més de Barcelona, una ciutat amb la qual Taizé sempre ha tingut una relació molt intensa, de camí a França la comunitat  també s’aturarà Àvila per seguir amb el seu pelegrinatge de confiança, que va començar a Madrid el divendres 28 de desembre. Com han explicat els germans en un comunicat, la pregària de Santa Maria del Mar estarà oberta a tothom, i és per això que conviden “tota l’església de Barcelona a unir-s’hi”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET