ACTIVITATS 
La JMJ de Panamà arriba a Catalunya
Les delegacions de Joventut del país organitzen la JMJPanamà.CAT per apropar l’esperit de la jornada als que no podran anar-hi
Macià Grau 14/01/2019

Després de la gran experiència que van viure molts joves a la JMJ de Cracòvia, les delegacions de Joventut de Catalunya han decidit organitzar una jornada paral·lela a la JMJ de Panamà perquè tots els no puguin anar-hi en formin part igualment des de la distància.

Amb aquest objectiu, el cap de setmana del 26 i 27 de gener, a Mataró, se celebrarà la JMJPanamà.CAT, una jornada on es faran jocs, tallers sobre la cultura llatina, una vetlla de pregària, i el que és més important, connexions en directe amb Panamà.

Per a tots els interessats en participar-hi, la data límit d’inscripció és el dia 20 de gener, i només cal omplir un formulari que es pot trobar a l’enllaç de la pàgina web de la jornada. En aquest mateix enllaç hi ha tota la informació relacionada amb la JMJPanamà.CAT, des dels horaris de les activitats, fins a com arribar-hi i el material que s’ha de portar. El preu per participant és de 30 euros, i podran assistir-hi joves de 14 a 30 anys.

La jornada començarà el dissabte 26 de gener a les 12.30, amb un acte d’acollida a l’Escola Sant Josep de Mataró, i finalitzarà el diumenge 27 a les 15.00 amb un dinar al passeig de Callao, que es farà després de l’eucaristia d’enviament a la basílica de Santa Maria.

Com ha explicat l’organització en un comunicat, aquesta serà una bona oportunitat per portar la JMJ de Panamà a Catalunya, i perquè ningú no es perdi cap detall de tot el que digui el Papa als joves d’arreu del món
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET