SOLIDARITAT 
Acte cívic en solidaritat amb les víctimes de la persecució religiosa
Tindrà lloc el dissabte 19 de gener a les 12 del migdia a l’Arc de Triomf de Barcelona
Redacció 15/01/2019

Tot i que la persecució religiosa pugui semblar una cosa del passat, la realitat ens diu que dels 196 estats del món, en més de 23 encara hi ha gent que pateix discriminació i persecució a causa de les seves creences religioses. Països com Egipte, on molts cristians són perseguits, o la Xina, on cada any es destrueixen temples protestants i catòlics, són un exemple d’aquesta realitat desconeguda per alguns.

Per tal de sensibilitzar la societat i denunciar la situació de discriminació que viuen tots els que defensen la llibertat religiosa arreu del món, quatre entitats defensores dels drets humans han organitzat un acte cívic a Barcelona en solidaritat amb els cristians perseguits i amb altres víctimes per les seves creences. L’acte tindrà lloc el proper dissabte 19 de gener a les 12.00 a Arc de Triomf, i comptarà amb la participació de l’economista i anterior president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres.

Les quatre entitats organitzadores d’aquest esdeveniment són: el Centre ecumènic de Catalunya, Justícia i Pau, PAX Romana, i ACAT (l’Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura).
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET