ACTIVITATS 
Diumenges de música i silenci al monestir de Sant Benet de Montserrat
El monestir comença un nou cicle de concerts organitzat per la Gna. Teresa Forcades i que comptarà amb músics i estils molt variats
Macià Grau 25/01/2019

El diumenge 27 de gener, el monestir de Sant Benet de Montserrat començarà un nou cicle de concerts que està previst que porti artistes d’arreu del món el primer diumenge de cada mes a dos quarts de cinc de la tarda fins a l’estiu. Aquesta proposta, coordinada per la Gna. Teresa Forcades, rep el nom de Música i Silenci, i començarà amb una actuació de la violoncel·lista Svetlana Tovstukha i l’organista titular de la basílica de Santa Maria de Montserrat, Mercè Sanchís.

Tal com ha explicat el monestir en un comunicat, aquesta és la primera vegada que s’organitza un cicle musical d’aquestes característiques, i s’ha fet amb l’objectiu que pugui ser una experiència que convidi a la interioritat a través de la música. És per aquest motiu que, com  ha exposat a mateixa Gna. Teresa Forcades en declaracions a Ràdio Estel, “tots els concerts començaran amb deu minuts de silenci aprofitant que l’església té molt bona música i que els músics volen expressar amb més profunditat la combinació entre silenci i música”.

Els concerts seran d’entrada gratuïta, tot i que es poden fer reserves al correu secretariaftv@monestirsantbenetmontserrat. El cartell complet del cicle es pot consultar a la pàgina web del monestir: www.monestirsantbenetmontserrat.com.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET