ACCIÓ SOCIAL 
Torna la Magic Line Sant Joan de Déu
Ja hi ha més de 15.000 inscrits per la sisena edició, que començarà a València el 17 de febrer i arribarà a Barcelona una setmana després
Redacció 11/02/2019

La ciutat de València, que participa per primera vegada a la Magic Line de Sant Joan de Déu (MLSJD), donarà el tret de sortida a la sisena edició d’aquesta mobilització solidària el proper 17 de febrer, en una caminada que ja té més de 900 inscrits. Una setmana més tard, el 24 de febrer, serà el torn de Barcelona, que l’any passat va aconseguir recaptar 300.000 euros i aquest any espera superar la xifra amb un total de 13.000 inscrits fins avui. Finalment, el 7 d’abril, se celebrarà la caminada a Mallorca, on fins ara hi ha 200 inscrits.

Per tal d’animar a tothom a participar en aquesta nova edició de la MLSJD, un dels seus principals coordinadors, Juanjo Ortega, aquest dilluns ha participat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, on ha explicat la importància que té la mobilització: “Com més siguem més podrem ajudar les persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Volem seguir creixent perquè cada vegada hi ha més pacients amb malalties mentals i necessiten l’ajuda de tots”.

Com s’ha fet els cinc anys anteriors, el 100% dels fons captats pels equips de la MLSJD 2019 es destinaran a programes socials per cuidar persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres del territori de cada caminada. Des del 2014, ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, que han ajudat a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Tant les inscripcions, el calendari i els recorreguts complets, com el cartell d’aquest any, il·lustrat per Miguel Bustos, es poden consultar a la pàgina web de la Magic Line: magiclinesjd.org. En el cas de Barcelona, també es pot escriure un correu electrònic a barcelona@magiclineSJD.org, per demanar més informació i també per fer-hi un donatiu econòmic voluntari.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET