SOLIDARITAT 
La Magic Line Sant Joan de Déu tanca una nova edició de rècord
Més de 13.000 persones omplen els carrers de Barcelona i aconsegueixen recaptar 300.000 euros per a projectes socials que ajuden les persones en situació de vulnerabilitat
Macià Grau 25/02/2019

El diumenge 24 de febrer, els carrers de Barcelona es van omplir per més de 13.000 persones que van participar a la caminada final de la sisena edició de la Magic Line Sant Joan de Déu (MLSJD), la mobilització solidària destinada a recaptar fons per ajudar les persones que es troben en situació vulnerable.

La jornada, en què van participar-hi 941 equips, va començar a les 7h del matí des de Can Cuyàs, i va constar d'un recorregut de 40km que va acabar a la plaça de la Catedral de Barcelona. Un cop els participants van anar arribant a la meta, es van trobar amb una gran varietat d'activitats i concerts, que van servir per posar el punt final a una campanya que ha durat mesos i que aquest any ha permès recaptar més de 300.000 euros. Aquesta xifra, molt propera al rècord de l'edició anterior de 320.000, es destinarà íntegrament a projectes que desenvolupen els 10 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona per a persones en situació de sense llar i dependència, persones amb trastorn mental i persones grans i infants malalts.

Des del 2014, la MLSJD ja ha recaptat més d'un milió i mig d'euros, i s'ha consolidat com una de les mobilitzacions solidàries més importants a Catalunya, que compta amb la participació de 200 organitzacions, entre les quals destaquen la Universitat de Barcelona i el Consell de l'Esport Escolar de Barcelona. És per aquest motiu que la mateixa organització ha volgut agrair a través d'un comunicat la col·laboració ciutadana que, un any més, ha fet un pas endavant per combatre l'exclusió social.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET