BISBATS 
Conferències quaresmals a la basílica de la Concepció de Barcelona
Es faran els dies 17, 24, i 31 de març, i seran moment de recés espiritual que servirà per a la reflexió, la pregària i l'adoració
Redacció 27/02/2019

El dimecres 20 de febrer, la basílica de la Puríssima Concepció i Assumpció de Nostra Senyora, a Barcelona, va donar el tret de sortida a les conferències quaresmals que organitza des de l'any 2017. Va fer-ho de la millor manera, portant a la Basílica el pare Michael White i el laic Tom Corcoran, que han assessorat i ajudat centenars de parròquies d'arreu del món, i que van impartir una reflexió vàlida tant per a les parròquies com per a altres entitats d'Església sota el nom "Claus per una renovació". D'aquesta manera, la parròquia va començar un cicle de conferències que durarà tres diumenges, i que oferirà als assistents moments de recés espiritual amb temps de reflexió, pregària i adoració.

La propera activitat quaresmal serà el diumenge 17 de març a les 19h, serà un concert-pregària que combinarà la música de Joseph Haydn a càrrec del quartet de violins de Lviv (Ucraïna) amb diverses meditacions bíbliques. Posteriorment, el diumenge 24 de març, també a les 19h de la tarda, el director d'ALPHA Espanya, Jose Alberto Barrera, impartirà una sessió on explicarà els camins pràctics de la nova evangelització. L'última conferència serà el diumenge 31 de març, i anirà a càrrec de Mn. Javier Siegrist, rector de l'Església Sant Crist de la Misericòrdia de Boadilla del Monte, a Getafe.

La informació completa de les Conferències Quaresmals de la Puríssima Concepció 2019, que organitzen conjuntament la Parròquia de Sant Francesc de Sales i la mateixa Basílica, es pot consultar a la web de la parròquia: www.parroquiaconcepciobcn.org.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET