ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
L’Orde Mercedari elabora un llibre amb tots els Goigs a la Mercè
L’obra, escrita per Miquel Pujol i Grau, es presentarà a la Llibreria Claret de Barcelona el proper 20 de març
Redacció 13/03/2019

Amb motiu de la celebració dels 800 anys del naixement dels Mercedaris (1218-2018), l'any passat l'Orde va posar en marxa un conjunt d'iniciatives dedicades principalment a recordar la seva llarga trajectòria i a commemorar aquesta efemèride. Dins d'aquestes propostes, entres les quals hi ha la missa d'acció de gràcies celebrada a Barcelona el mes de setembre passat, l'Orde va fer l'encàrrec al músic català Miquel Pujol i Grau perquè fes un minuciós treball de recerca i selecció de tots els goigs que s'han dedicat a la devoció de la Mare de Déu de la Mercè.

Com a resultat de tot aquest treball, el proper 20 de març a les 19.00h es presentarà a la Llibreria Claret de Barcelona (C/Roger de Llúria, 5) l'obra "Gozos a la Virgen de la Merced en la celebración de los 800 años de la Orden Mercedaria (1218-2018)". El llibre, que inclou la musicalització de cada goig, compta també amb una presentació feta a càrrec de l'Arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, i està fet per invitar els seus lectors a contemplar la Verge Maria com a redemptora de captius, com a Mare de Misericòrdia i com a Patrona de Barcelona.

La presentació de l'obra anirà a càrrec del bisbe auxiliar de Barcelona, Antoni Vadell; del provincial de la Mercè d'Aragó, José Juan Galve, i del mateix autor del llibre, Miquel Pujol.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET