ESCOLES 
Els centres de La Salle commemoren el tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle
El 14 de maig tots els col·legis lasal·lians de l'Estat espanyol i Portugal celebraran actes públics de manera simultània per recordar aquesta efemèride
Redacció 13/05/2019

Amb motiu de la celebració del tricentenari de la mort de Sant Joan Baptista de La Salle, fundador dels Germans de les Escoles Cristianes (La Salle), els col·legis amb presència lasal·liana han organitzat una sèrie d'esdeveniments per recordar l'efemèride durant tot el 2019.
El proper d'aquests actes se celebrarà de manera simultània el 14 de maig a tots els centres de La Salle tant de l'Estat espanyol com de Portugal, i constarà de diverses iniciatives que promouran la participació dels alumnes i les seves famílies als seus respectius col·legis.
En el cas de Catalunya, l'organització ha explicat que hi haurà tot tipus d'actes públics, que es faran a totes les ciutats amb presència de centres lasal·lians i comptaran amb activitats per als més petits.

Barcelona
Els centres de Barcelona es reuniran a Arc de Trimof, en una cita que comptarà amb ambientació musical i moltes altres activitats. D'altra banda, el Campus Universitari també commemorarà l'efemèride amb la inaguració d'una escultura del Fundador, en un acte en el qual hi partiparà el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona.

Tarragona
La Salle Tarragona i La Salle Torreforta recorreran conjuntament els carrers tarragonins. A més, a la mateixa ciutat La Salle Tic-Tac farà una composició  amb estrelles que representaran els 300 anys de la Institució.

Girona
A Figueres i a Girona es farà una cantada a la Rambla de la ciutat i al Parc del Migdia, respectivament, i a Premià s'ha organiztat el "Tapasalle", un concurs de tapes, i un musical.

Lleida
A Mollerussa i a la Seu d'Urgell els alumnes dels col·legis aniran conjuntament a la plaça de l'Ajuntament per celebrar el dia.

La resta d'activitats organitzades pel 14 de maig es poden consultar a la pàgina web de La Salle de Catalunya: lasalle.cat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET