ACCIÓ SOCIAL Foto: ACAPS
Girona es prepara per la Trobada d'Infants Sahrauís acollits Catalunya
Cada any, més de 400 nens i nenes sahrauís conviuen durant els mesos de juliol i agost amb famílies catalanes gràcies al programa Vacances en Pau
Redacció 17/07/2019

El diumenge 21 de juliol, 472 infants sahrauís es reuniran a Girona per celebrar la Trobada d'Infants Sahrauís acollits a Catalunya, una jornada que organitza l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí (ACAPS) per mostrar el seu suport cap a aquest poble que des de fa 43 anys espera la celebració d'un referèndum que desvinculi definitivament el Marroc del Sàhara Occidental.

Els nens i nenes sahrauís que participaran de la trobada formen part del programa Vacances en Pau, impulsat per la mateixa ACAPS i que els permet passar els mesos de juliol i agost amb famílies catalanes, fet que els facilita fer-se revisions mèdiques completes, visitar els especialistes, i fins i tot ser intervinguts quirúrgicament si ho necessiten. D'altra banda, com ha explicat l'entitat en un comunicat, el programa també "possibilita que els nens rebin una alimentació equilibrada i que puguin compartir experiències amb altres nens als casals municipals".

La trobada començarà a les 10.30h a la plaça del Vi de Girona, des d'on es farà una cercavila popular fins al Parc de la Devesa. Un cop a la Devesa, els nens podran gaudir d'un gran nombre d'activitats, com serà l'actuació del mag David, el circ Trottola Cirkus, i un concert del grup de música d'Orelles de Xocolata, que tancarà la jornada a les 17h.

La resta de la informació de la trobada es pot consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Girona: www.girona.cat.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET