ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Agustí Codinach
Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
L'ofici religiós serà els dissabtes i vigílies de precepte a les 20 h
Església Barcelona 18/09/2019

El primer cap de setmana d’octubre començarà a celebrar-se una segona missa internacional a la nau central de la basílica de la Sagrada Família. Concretament, aquest ofici religiós tindrà lloc els dissabtes i vigílies de festa de precepte, a les 20 h. Aquesta novetat es deu al fet que la missa internacional que ja fa dos anys que se celebra els diumenges a les 9 del matí es veu desbordada per l’afluència de pelegrins que fan del tot insuficient l’aforament previst de 850 persones. 

Com en la celebració matinal, en la nova celebració vespertina, s’utilitzaren diversos idiomes (llatí, català, castellà, anglès, italià i francès) per fer més comprensible la missa als que hi participen fent realitat el somni de Gaudí «vindrà gent d’arreu per visitar aquesta temple». Els cants d’aquesta missa aniran també a càrrec del Cor Francesc Valls, dirigit per en Pere-Lluís Biosca, i l’organista serà el titular de la basílica, en Juan de la Rubia.

L’entrada a les dues misses és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. En el cas dels grups que hi vulguin participar, es recomana que ho notifiquin al correu electrònic: missainternacional@sagradafamilia.org.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET