ACCIÓ SOCIAL 
S’obre la convocatòria als Premis Climent Mur
La 16a edició admet propostes fins al 23 d’octubre
Redacció 10/10/2019

Climent Mur (Santa Coloma de Gramenet, 1927 – Barcelona, 1970), un tècnic sanitari que es va caracteritzar per la tasca humanitària en favor del proïsme, és la persona que inspira els premis que porten el seu nom i que lliura l’Àrea Cultural Oriol cada dos anys des del 1989. Els valors humans (senzillesa, esperit de servei i d'acolliment, solidaritat, do de consell, alegria, bon humor...) que Climent Mur va practicar al llarg de la seva vida en tractar les persones són el barem a l'hora de seleccionar els candidats als premis.

 

Els premiats, per tant, no han estat persones notòries, sinó més aviat discretes i que des de l’anonimat i en la convivència diària han desplegat uns valors humans en el seu entorn més proper. Els candidats han de ser presentats entre el 7 i el 23 d’octubre per part d'algun grup, associació, entitat, organisme o comunitat de veïns. Un jurat creat a l’efecte examina i valora les propostes presentades i selecciona els guardonats.

 

L’atorgament dels premis es farà al Teatre Josep Maria de Sagarra, de Santa Coloma de Gramenet, el 17 de novembre proper a les 18 h. Més info.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET