Agustí Codinach
ESGLÉSIA CATALUNYA 
La solidaritat de Poblet a través de la música
El monestir organitza un concert benèfic el 22 de novembre amb l’organista Juan de la Rubia
Redacció 24/10/2019

El pare abat de Poblet, Octavi Vilà, ha anunciat que el proper 22 de novembre, coincidint amb Santa Cecília, el monestir organitzarà un concert solidari amb l’organista Juan de la Rubia. Les aportacions que s’obtinguin es destinaran a tasques de reconstrucció i iniciatives encaminades a fer més fàcil la recuperació de la normalitat a la comarca de la Conca de Barberà, molt perjudicada pels aiguats dels dies 22 i 23 d’octubre.

Segons l’abat de Poblet, amb aquest concert “volem ajudar a canalitzar la solidaritat envers les persones afectades i mostrar-los el suport”. Així mateix, el Pare Vilà ha mostrat el seu agraïment a l’organista Juan de la Rubia “perquè ha mostrat la seva disponibilitat a col·laborar des del primer moment”.

El concert de dissabte, homenatge als damnificats

El concert d’orgue d’aquest dissabte a les 20.45 h, que se celebra en el marc del Festival Internacional d’Orgue de Poblet, servirà també per expressar el suport de la comunitat cistercenca “a totes aquelles persones que s’han vist afectades per aquest fenomen meteorològic, especialment devastador a la nostra comarca”. Per a l’abat Vilà, mantenir el concert de Thiemo Janssen  “és una manera de contribuir a restablir de mica en mica la normalitat, malgrat que els anys i el dolor causats són encara molt recents”.

Aprofitant el concert, es recaptaran fons per promoure iniciatives solidàries amb els damnificats. “Oferirem a les persones assistents, especialment a tots aquells visitants de fora de la Conca de Barberà que es desplacen fins aquí atrets pel Festival, la possibilitat de col·laborar econòmicament en el restabliment de la normalitat”, ha dit Vilà.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET