ACCIÓ SOCIAL Foto: Marc Bartomeus
Eduard Sala, cap d’acció social de Càritas Barcelona, guardonat amb el premi literari Feel Good
L’obra guanyadora, Va de Vida, es trobarà a totes les llibreries a partir de l’11 de novembre
Redacció 25/10/2019

 El divendres 25 d’octubre durant la roda de premsa celebrada a CaixaForum Barcelona, s’ha fet públic el veredicte de la 5a edició del premi Feel Good, en què ha resultat guanyador Eduard Sala, cap d’acció social de Càritas Barcelona, amb el llibre Va de vida. El jurat ha destacat que el l’obra «transmet l’honestedat del seu autor, el seu compromís amb uns principis en el desenvolupament de la seva activitat a Càritas, dóna veu a persones que no solen fer-ho, i planteja moltes preguntes que ens interpel·len i ens conviden a interrogar-nos per les coses que són realment essencials en la vida».

En rebre el premi, Eduard Sala ha declarat: «No deixo de donar les gràcies des que vaig saber que m’havien concedit el premi. Només una inesperada alineació de planetes pot explicar que un “polissó” en el món editorial, com jo, rebi aquest regal. El premi Feel Good suposa una fantàstica oportunitat per compartir preguntes, aprenentatges i valors que intentem viure els que acompanyem a persones en situació d’extrema vulnerabilitat», ha explicat el cap d’acció social de Càritas Barcelona.

Finalment, el director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets, ha felicitat al premiat, i ha fet valdre la tasca dels treballadors i treballadores socials de Càritas, remarcant que acollir i acompanyar no és posar-se davant de la persona, sinó al seu costat. «L’Església i Càritas han de ser sinònim d’estar al costat dels que més pateixen, i la tasca de l’Eduard Sala, com a treballador social i com a coach, sempre s’ha caracteritzat per tractar a les persones de tu a tu, des de la igualtat i sense prejudicis», ha expressat Busquets.

El premi Feel Good és un certamen literari que té la finalitat d’impulsar l’optimisme a partir d’històries que transmetin autenticitat, alegria i benestar. El premi consta de 5.000 € que assumeix íntegrament “la Caixa” i la publicació del llibre en el catàleg de Plataforma Editorial. Aquesta edició amb els 75 anys de Càritas Diocesana de Barcelona.

 
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET