ESCOLES 
L'Escola Pia de Catalunya recapta més de 19.000 euros en la tercera edició de la PIA&GO
Sota el lema "Si tu corres, correm totes", aquest any la cursa solidària destinarà tots els seus beneficis a projectes a favor de la inclusió social i educativa d'infants i joves en risc
Redacció 28/10/2019

El passat diumenge 27 d'octubre, el parc de Can Rius de Caldes de Montbui va acollir la tercera edició de la PIA&GO, una cursa solidària que organitza l'Escola Pia de Catalunya per recaptar fons pels diferents projectes d'acció social vinculats a la comunitat.

Sota el lema "Si tu corres, correm totes", aquest any la cursa ha comptat amb la participació de més de 1.200 persones, entre famílies, alumnes, antics alumnes i educadors, que van participar de les diferents activitats que va preparar l'organització, com per exemple classes de "zumba", conta-contes, curses de sacs i tallers infantils, entre d'altres.
D'altra banda, a la festa també hi van participar empreses locals que van donar suport a la iniciativa a través de donacions econòmiques o de productes.

Com ha explicat l'organització en un comunicat, la previsió per aquesta edició era la d'arribar als 15.000 euros recollits, però finalment s'han superat les expectatives i s'ha assolit la xifra de 19.000 euros. Aquests diners es destinaran als projectes a favor de la inclusió social i educativa d'infants i joves en risc.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET