CULTURA Foto: Agustí Codinach
L'Escolania de Montserrat torna al Palau de la Música Catalana
El proper dijous 7 de novembre hi cantarà "El somni d'una nit d'estiu" de Felix Mendelsshon, amb l'acompanyament de l'Orquestra de Cadaqués
Macià Grau 30/10/2019

El Palau de la Música Catalana de Barcelona ha estat un dels llocs que històricament l'Escolania de Montserat sempre ha prioritzat a l'hora d'escollir un espai on oferir els seus concerts fora de Montserrat. Precisament la primera sortida que va fer, l'any 1968, va tenir lloc al Palau, quan va oferir diverses audicions per a escolars organitzades per Joventuts Musicals.

A partir d'aquell moment han estat moltes les actuacions que ofert en aquest espai emblemàtic, que el proper dijous 7 de novembre posarà un nou capítol en la seva relació amb l'Escolania. Ho farà gràcies al BCN Clàssics, un cicle de música clàssica de la ciutat que aquest any arriba a la seva quarta temporada.
El concert constarà de dues parts. D'una banda, l'Escolania de Montserrat cantarà El somni d'una nit d'estiu de Felix Mendelsshoonn amb l'acompanyament de l'Orquestra de Cadaqués, i de l'altra la mateixa orquestra interpretarà el Concert per a violí núm. 2 de Serguei Prokófiev amb el violinista Nemanja Radulovic. Algunes parts del concert comptaran amb la posada en escena d'Els Pirates Teatre, companyia formada per Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré i Adrià Aubert.
El concert començarà a les 20.00h, i comptarà també amb la interpretació de dos responsoris per part de Narcís Casanoves, in principio erat Verbum i Angelus ad pastores. Les entrades es poden adquirir a la web de BCN Clàssics: bcnclassics.koobin.cat.

Xerrada prèvia al concert
Prèviament al concert, a les 19h el director i el prefecte de l'Escolania oferiran una xerrada a La Casa de la Seda de Barcelona (Sant Pere Més Alt, 1, Barcelona), i explicaran algunes de les interioritats del cor. L'aforament a aquest acte és limitat, i es pot sol·licitar només a través del correu contacte@bcnclassics.cat.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET