ESGLÉSIA CATALUNYA 
Taller de lectura del llibre dels Salms al santuari del Miracle
Hi participaran el poeta i físic David Jou, la poetessa Maria Sevilla Paris, i els biblistes Olga Nicolau i Ramon Ribera-Mariné
Redacció 31/10/2019

La Casa d'Espiritualitat del santuari del Miracle, situat al municipi de Riner (bisbat de Solsona), acollirà el proper divendres 8 de novembre un taller de lectura del llibre dels Salms, que és considerat una poderosa eina per expressar i elaborar els nostres sentiments més profunds.

El taller, que porta el nom de vora la bassa d'Òria, té una durada de tres dies, i comptarà amb la participació de grans intel·lectuals del nostre temps com son el poeta i físic David Jou, el monjo i biblista Ramon Ribera-Mariné, la poetessa i filòloga Maria Sevilla Paris, i la mnjo economista i biblista Olga Nicolau. Tots quatre llegiran diversos fragments del llibre dels Salms, que aniran seguits d'espais de reflexió i col·loqui entre tots els participants. Finalment, el diumenge, es farà una Eucaristia per valorar i tancar el taller, que té l'objectiu principal de "mostrar les entranyes del text, més enllà del seu valor religiós", com ha explicat la mateixa organització.

Tot i que les places per al curs s'han exhaurit, tots els interessats a participar en els propers tallers es poden apuntar a la llista d'espera enviant un correu a casespi.miracle@gmail.com o trucant al 649 465 814.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET