ESGLÉSIA CATALUNYA 
Missa en solidaritat amb els damnificats pel temporal a les comarques de Tarragona
La celebració, presidida per l'arquebisbe Joan Planellas, va servir per encomanar a Déu les persones que hi van perdre la vida i per unir-se al dolor de les famílies afectades
Redacció 31/10/2019

Després d’emetre un comunicat per expressar el seu dolor i la seva solidaritat amb els damnificats pel temporal que va afectar les comarques de Tarragona la nit del 22 d’octubre, aquest dimecres passat la catedral de Tarragona va acollir una missa per encomanar a Déu les persones que hi van perdre la vida i per unir-se al dolor de tantes famílies afectades.

La celebració, presidida per l’arquebisbe Joan Planellas, que durant l’homilia va donar paraules d’ànims i esperança per als damnificats: “Jesús no ens traurà el pes dels nostres neguits com ens agradaria però ens dona el seu Esperit, ell és qui ens portarà consol i no ens deixarà sols davant el pes de la vida i l’embat de les seves tempestes”; i va afegir que l’esperança “que dona l’Esperit no caduca perquè es fonamenta en la fidelitat de Déu, i ens carrega de paciència i de fortalesa davant les proves i tribulacions”.

A banda de l’arquebisbe, la missa va ser concelebrada per l’abat de Poblet, P. Octavi Vilà, el vicari general de l’arxidiòcesi, Mn. Joaquim Fortuny, i rectors dels pobles afectats i d’altres prevers de l’arxidiòcesi.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET