ESGLÉSIA CATALUNYA 
Concert-Exposició a la catedral de Barcelona en record de Notre-Dame
El violoncel·lista Miquel Pujol-Grau organitza un diàleg multidisciplinari on hi participaran més de 20 personalitats del món artístic i religiós
Macià Grau 08/11/2019

Després de l'incendi que va patir la catedral de Notre-Dame el 15 d'abril, van ser moltes les entitats i fins i tot particulars que van mostrar el seu suport immediat per ajudar a reconstruir una estructura que va quedar totalment destruïda. L'impacte que va tenir aquesta catàstrofe en tots els mitjans de comunicació va ajudar a fer visible la necessitat de col·laborar en la seva rehabilitació, però amb el pas dels mesos va anar desapareixent de l'esfera mediàtica fins a quedar en l'oblit.

Per tal de tornar a posar la Catedral en el pensament de tota la comunitat cristiana mundial i afavorir que la gent segueixi col·laborant amb la causa, el violoncel·lista Miquel Pujol-Grau ha organitzat un concert-exposició a la catedral de Barcelona aquest divendres 8 de novembre a les 20 h. L'acte, que compta amb el suport de l'arquebisbat de Barcelona, serà un diàleg multidiscipliniari entre diverses personalitats del món artístic i religiós, que reflexionaran a l'entorn de Notre-Dame sempre seguint el fil conductor que aportarà Miquel Pujol-Grau amb la seva música.

Com ha explicat el mateix Miquel Pujol en una entrevista a Ràdio Estel, aquesta serà la primera vegada que es faci un esdeveniment d'aquestes característiques a la catedral: "Serà un acte molt artístic, perquè té una estructura multidisciplinària que poques vegades es pot veure en directe". El diàleg es farà mitjançant les disciplines de la música, la poesia, la pintura i fins i tot projeccions audiovisuals, tot a càrrec dels més de 20 artistes i intel·lectuals que hi participaran. L'entrada és gratuïta, tot i que l'aforament és limitat.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET