Nou
ESGLÉSIA MÓN 
Els bisbes defensen que a Bolívia no hi ha hagut un cop d’Estat
Els prelats fan una crida a la pau i a la convivència
AICA 12/11/2019

“El que passa a Bolívia no és un cop d’Estat, ho diem davant dels ciutadans bolivians i davant tota la comunitat internacional. Cridem els bolivians a la pau i a no cometre actes vandàlics, ni de revenja, ni res del que puguem penedir-nos.”

És la declaració pública que ha fet la Conferència Episcopal de Bolívia després de la renúncia del president Evo Morales.

Els bisbes assumeixen la “greu obligació de defensar la vida de tots els bolivians” i demanen la fi de les accions violentes: “Mantinguem l’esperit pacífic que ha regnat en el poble en aquest temps.”

El comunicat insta la policia nacional i les forces armades a defensar la propietat i les persones, “preservant la vida i la llibertat de tots”.

Els prelats es mostren d’acord en proposar a l’Assemblea Nacional de Bolívia “una solució constitucional i pacífica per tenir en breu un president constitucional amb l’encàrrec de formar un nou tribunal electoral i conduir-nos a noves eleccions de forma que tot el poble pugui expressar la seva opinió en llibertat i pau”.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET