ESGLÉSIA CATALUNYA 
Comencen les obres de restauració de l'església de Santa Maria d'Almenar
El bisbat de Lleida i l'INCASÒL signen finalment l'acte d'inici de les obres, que tindran un pressupost de 165.779,47 euros
 20/11/2019

L'Església de Santa Maria d'Almenar, al bisbat de Lleida, podrà restaurar-se després del despreniment que s'hi va produir damunt l'altar el 2016 i que va fer que s'hagués de tancar diverses mesos. Així ho ha anunciat el bisbat de Lleida, que el 6 de novembre passat va signar l'acta d'inici de les obres amb l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), que serà el principal responsable dels treballs.

La signatura d'aquesta acta, que va tenir lloc a la mateixa església parroquial, es deriva del conveni que el bisbat i l'INCASÒL van signar el 31 de gener de 2017, i que estableix que l'INCASÒL finançarà part de les obres, juntament amb el mateix bisbat de Lleida.

Un cop signat l'inici de les obres, aquestes van començar el dimarts 12 de novembre, en el que va ser l'inici de la primera fase, centrada en l'interior i que servirà per donar seguretat al temple. La segona fase afectarà als murs i façanes exteriors, i ajudarà a reduir les humitats ascendents. El pressupost final serà de 165.779,47 euros, i el termini d'execució serà de sis mesos.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET