RÀDIO ESTEL 
L’eurovisiu Miki Núñez participa a la setena edició del Canòlich Music
Sant Julià de Lòria, al principat d’Andorra, acull aquest cap de setmana la setena edició del Canòlich Music Festival. Es tracta d’un festival de música cristiana adreçat als joves
Redacció 22/11/2019


Al programa "A primera hora" de Ràdio Estel hem entrevistat mossèn Pepe Chisvert, rector de Sant Julià de Lòria, delegat episcopal d’Ensenyament d’Urgell i director del Canòlich Music, que ens ha explicat que el festival va néixer “com una iniciativa educativa i evangelitzadora, adreçada als adolescents i joves”. L’objectiu de la trobada, segons ha dit Pepe Chisvert, consisteix en “utilitzar la música per fer arribar aquest missatge de l’Evangeli”.
 
El cartell d’aquesta setena edició estarà integrat per: Vocal Groove BCN, Dj Nira, Dj Garden, Cesc Sansalvadó. Miki Nuñez, qui va representar a Espanya l’any passat al Festival de la Cançó d’Eurovisió també hi actuarà, però “fora de cartell”. 
 
Aquesta setena edició del Canòlich Music, a més, compta amb novetats com el “nou consell de joves del Canòlich Music”, que tal com comenta Mn. Chisvert “és una iniciativa que atorga el protagonisme als joves. Són ells qui proposen el contingut, les activitats, tallers, reflexions i l’eucaristia i per tant, la clau de l’èxit del festival radica en aquest punt”. De fet,  Mn.Chisvert ha explicat que l’eslògan d’aquest any, “Amb autenticitat”, ha sortit des d’aquest consell de joves.
 
Tal com argumenta mossèn Pepe Chisvert, en aquesta edició es faran “activitats, concerts, xerrades i, a més, tots els dies hi haurà espais de pregària per oferir-ho tot a les mans de Déu i la Mare de Déu” i ha afegit que “de fet, el nom del festival neix perquè la patrona de Sant Julià de Lòria és la Mare de Déu de Canòlich, una preciosa talla romànica del segle XII”.
 
Us podeu inscriure i rebre més informació a la pàgina web del festival:

 
Pots escoltar tota l’entrevista AQUÍ.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET