SOLIDARITAT 
Godspell, un musical per ajudar Terra Santa
L'Ordre Eqüestre del Sant Sepulcre organitza un musical solidari per ajudar les associacions cristianes de Terra Santa
Redacció 17/01/2020

Dins el seu afany per ajudar les associacions i entitats cristianes que hi ha a Terra Santa, l'Ordre Eqüestre del Sant Sepulcre ha anunciat que el dissabte 15 de febrer organitzarà un musical solidari per recaptar fons per a aquesta causa.
El musical elegit ha estat Godspell, una creació d'Stephen Schwartz i John-Michael Tebelak, i que està basat en l'Evangeli segons Sant Mateu i es va estrenar a Broadway el 1971. La representació anirà a càrrec de l'Associació Teatral Palestra, que el portarà al teatre de La Salle Bonanova de Barcelona (Passeig Bonanova, 8) mig segle després, amb plena vigència del missatge i amb l'objectiu d'ajudar els espectadors a vèncer la distància que ens separa del Pròxim Orient.

Com ha explicat l'entitat organitzadora, la destinació dels fons que s'obtinguin amb aquesta obra, tant a través de la venda de localitats com per mitjà de la Fila Zero, serà per a Terra Santa, a través del Patriarcat Llatí de Jerusalem, que assisteix Israel, Palestina i Jordània, tenint cura d'escoles, parròquies, seminaris i hospitals.

La funció començarà a les 20.00h, i el donatiu mínim per localitat és de 20 euros. La resta de la informació es pot consultar a la web www.hagamosteatro.com, o enviant un correu a secretaria@oessj.org.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET