CULTURA 
L'Escolania de Montserrat viatja a Rússia i Noruega
Entre el 21 i el 26 de gener oferirà un concert a Oslo i a Moscou, on participarà en un festival internacional de música de Nadal
Macià Grau 20/01/2020

El proper dimarts 21 de gener, l'Escolania de Montserrat iniciarà una gira internacional que la portarà a actuar a Rússia i Noruega, un país que encara no havia visitat mai.

La primera parada del viatge serà a Moscou, on el dijous 23 de gener els escolans tindran l'oportunitat de participar al festival internacional de música de Nadal que se celebra cada any a l'Auditori Dom Musike. El certamen, que aquest any compleix el seu desè aniversari, ha convidat l'Escolania després de fer-ho per primera vegada el 2013, amb motiu del gran èxit que va tenir la seva primera actuació a la capital russa.
La segona etapa de la gira portarà els escolans a Oslo, on el dissabte 25 de gener actuaran a l'Església de la Trinitat (Trefoldighetskirken). Aquest concert forma part d'un intercanvi amb el cor de la catedral d'Oslo, que el juny del 2018 va visitar Montserrat i va cantar juntament amb l'Escolania a la basílica de Santa Maria.

Amb aquesta gira, l’Escolania de Montserrat sumarà un país més a la llista dels 22 que ha visitat en els darrers anys: França (12 vegades), Alemanya i Itàlia (8 cops cadascun), Bèlgica (5), Rússia (3), Àustria (2), Estats Units (2 i també un cop a Puerto Rico), Holanda (2), Hongria (2), Japó (2), Luxemburg (2), Polònia (2), Portugal (2), Anglaterra (1), Canadà (1), Irlanda (1), Israel (1), Mònaco (1) i la Xina (1).


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET