ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
La basílica de la Sagrada Família, la nova Jerusalem
En el marc de la IV Setmana de la Bíblia, el Dr. Armand Puig ofereix una meditació biblicoteològica a la Sagrada Família amb l'acompanyament musical de l'organista Juan de la Rubia
Redacció 27/01/2020

El proper dimarts, 28 de gener, la basílica de la Sagrada Família acollirà un dels actes centrals de la IV Setmana de la Bíblia: una meditació biblicoteològica a càrrec del rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià, el Dr. Armand Puig. La meditació, que porta el nom de "La Basílica de la Sagrada Família, la nova Jerusalem", se sumarà a les que en anys anteriors ja s'han fet sobre la sagristia, la façana del Naixement i la façana de la Passió. A més, de la mateixa manera que ja s'ha fet els darrers anys, els assistents podran gaudir de la música de Juan de la Rubia, que acompanyarà la meditació musical amb intervals d'orgue que improvisarà a partir del text d'Armand Puig.

L'acte, presidit pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo, començarà a les 8 del vespre, i com ha s'ha fet els darrers anys serà d'entrada lliure, tot i que l'aforament és limitat. L'accés a la basílica s'obrirà a les 19.30h i es farà des de l'entrada del carrer Marina.

A banda d'aquest acte central, aquest any la Setmana de la Bíblia també oferirà una visita guiada a la cripta de la Colònia Güell, que tindrà lloc l'1 de febrer. Tant aquesta visita, com la resta d'actes que se celebraran durant la setmana, són possibles gràcies al patrocini de la Conferència Episcopal Tarraconense i la promoció de l'abadia de Montserrat, l'Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l'Editorial Claret i Ràdio Estel i Catalunya Cristiana.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET