ESGLÉSIA CATALUNYA 
Torras i Bages, un "idealista" que creia en la llibertat
L'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic, la Causa de Beatificació de Torras i Bages i el Museu Episcopal de Vic organitzen una conferència sobre el bisbe català en el 104è aniversari de la seva mort
Macià Grau 06/02/2020

El proper divendres 7 de febrer, amb motiu del 104è aniversari de la mort del Dr. Torras i Bages, l'Auditori del Museu Episcopal de Vic acollirà la Primera Conferència Torrasiana, una conferència que està previst que a partir d'ara es faci cada any en aquestes dates per recordar la figura del bisbe català.

La conferència, que començarà a les 19h, l'han organitzat conjuntament la Causa de Beatificació de Josep Torras i Bages (que s'ha renovat darrerament amb la incorporporació d'un grup de joves), l'Insitut Superior de Ciències Religioses de Vic i el Museu Episcopal de Vic. Les tres entitats han invitat el professor Josep-Ignasi Saranyana, doctor en Teologia i doctor en Filosofia, perquè imparteixi aquesta primera ponència que portarà el nom de "Torras i Bages, un 'idealista' que creia en la llibertat".

Com han explicat les entitats organitzadores en un comunicat, l'acte també servirà perquè es presenti oficialment la web www.torrasibages.org, un espai on es podrà consultar gratuïtament l'obra completa del Dr. Torras, per gentilesa de Publicacions de l'Abadia de Montserrat i els autors de la darrera edició de les Obres Completes.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET