CULTURA 
Singular duet musical
Concert de cornamusa i orgue a la parròquia de Santa Maria de Gràcia
MAC 11/02/2020

Dins del marc del Festival Tradicionàrius, el proper dissabte 15 de febrer, a les sis de la tarda, se celebrarà un concert de cornamusa i orgue a la parròquia de Santa Maria de Gràcia (carrer de Gràcia, 3, de Barcelona). L’entrada és lliure.

«L’arrel i les branques» és un concert que té com a objectiu, d’una banda, promoure la combinació d’instruments —com ara l’agermanament de la polifonia de l’orgue amb la melòdica de la cornamusa— i, de l’altra, eixamplar el coneixement dels instruments entre el gran públic.

Els músics Francesc Sans (cornamusaire) i Josep Mateu (organista) exploraran en aquest concert eclèctic les possibilitats interpretatives d’aquest singular duet. De ben segur no deixarà indiferent a ningú.

El programa constarà de les peces següents: Sant Gaietà, de Francesc Sans; El ball de pastorets, de Lluís Giménez i Francesc Sans; Gaitilla de mano izquierda, de Sebastián Durón; Première sonate, de Philibert Delavigne; Toc d’ofertori, música tradicional; Petita fantasia, de Josep Mateu; Mèdium/L’hivern que ve, de Francesc Sans, i Replega, de Cesc Alexandri.

Aquest és el segon concert que el Festival Tradicionàrius organitza amb la parròquia de Santa Maria de Gràcia amb la voluntat de promoure la tradició organista de la vila de Gràcia.

Més informació: www.tradicionarius.cat.

Per a entrades anticipades: www.entradium.com.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET