SOCIETAT 
"Homes i dones som tan diferents?"
Més de 400 persones participen en una jornada a la UIC Barcelona per combatre la desigualtat de gènere i analitzar els nous reptes educatius de les famílies
Redacció 14/02/2020

El dilluns passat, 10 de febrer, l'Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF) de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) va organitzar una jornada de dos dies per tractar la igualtat i diferències entre l'home i la dona dins les relacions familiars, així com també en el procés de construcció de la identitat personal.

L'encarregada d'aprofundir en aquest tema va ser la neuropsiquiatra Mariona Ceriotti, autora de publiacions com Eròtica i materna, Masculí, i La família imperfecta, entre d'altres. A partir de la seva experiència com a terapeuta de famílies i parelles, Ceriotti va impartir dues ponències, la primera titulada El femení i el masculí: significat de la diferència, que va servir perquè les més de 400 persones que van assistir-hi reflexionessin sobre com aquesta diferència pot influir de cara al progrés de la relació i l'educació dels fills.

En el segon dia de la jornada, la mateixa Dra. Ceriotti va oferir una ponència relacionada amb l'educació de la complementarietat a la família. La conferència es va centrar en l'estructura social específica de la família, de la qual la doctora va afirmar que "és diferent de totes les estructures socials". Durant la conferència, la doctora va tractar aspectes molt pràctics en la família, com poden ser la inseguretat en la funció parental, la qüestió dels límits en l'eduació i el rol de cada progenitor.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET