ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Agustí Codinach
Mor el dominic Vicent Igual als 71 anys
Va ser professor de la Facultat de Filosofia fins a la seva jubilació
Redacció 14/02/2020

Ha mort el dominic Vicent Igual, professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya (Universitat Ramon Llull) d’ençà de la seva fundació. Ha mort aquest dijous 13 de febrer als 71 anys, després d’una llarga malaltia. La missa exequial se celebra dissabte a les 11.30 h a l'església del convent dels dominics, al carrer d'Ausiàs Marc, 54.

Nascut a Almassora (Castelló) l’any 1948, era membre de l’orde de Predicadors. Era llicenciat en Teologia per la Universitat Pontifícia de Sant Tomàs d’Aquino de Roma i en Filosofia per la Universitat de Barcelona.

Ha estat professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya fins a la seva jubilació, el juny del 2018, sobretot de les assignatures d’Ontologia i Teoria del Coneixement. Des de l’octubre del 2015, col·laborava com a sacerdot a la basílica de la Immaculada Concepció i la parròquia de Sant Francesc de Sales de Barcelona. Havia col·laborat amb les tertúlies del matí de Ràdio Estel i, especialment, en els comentaris diaris de l’Evangeli.

Carles Llinàs, degà de la Facultat, ha destacat que el professor Igual era una persona “sempre disposada a encetar una xerrada, un amic i company immillorable, mestre cordial i un testimoni vivent de Jesucrist i del seu Evangeli”. “Ha estat un membre molt important en la història de la Facultat de Filosofia”, ha afegit.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET