ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Arriba la quarta edició de Sent la Creu
Aquest any s'ha convocat a tota la diòcesi, ja que la celebració serà l'acte central del Pla pastoral diocesà
Macià 27/02/2020

El proper diumenge 1 de març a les 18.00h, el bisbe Juan José Aguirre, missioner combonià espanyol, portarà una creu de la diòcesi de Bangassou a la Sagrada Família per celebrar la quarta edició de Sent la Creu. L'acte, que començarà amb una pregària seguida de l'Eucaristia, és una invitació de l'arquebisbat de Barcelona a tota la diòcesi perquè comenci de manera conjunta la Quaresma i perquè, com ha explicat el cardenal Joan Josep Omella, "senti de ben de prop la creu que viuen cristians i no cristians en aquest país africà".

A diferència de les edicions anteriors, una de les novetats d'aquest any és que no només s'ha organitzat pensant en els més joves, sinó que tota la diòcesi hi està convocada. Tant es així que el mateix cardenal Omella ha anunciat que l'acte Sent la Creu 2020 serà l'esdeveniment central del Pla pastoral diocesà, que aquest curs està dedicat a l'eix dels joves.

Les invitacions per assistir a l'acte s'han exhaurit. Amb tot, la celebració es podrà seguir en directe per Ràdio Estel.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET