ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Sant Pere de les Puel·les, nova seu d'Ars Viva a Barcelona
La parròquia inaugura un nou espai d'art i espiritualitat que promourà experiències estètiques d'art contemporani
Redacció 03/03/2020

El diumenge passat, 1 de març, la parròquia de Sant Pere de les Puel·les va inaugurar l'exposició "Espais buits i silencis interiors" de l'artista Goretti Pomé, col·laboradora del setmanari Catalunya Cristiana, en un acte en el qual es va anunciar que partir d'ara la parròquia serà la nova seu d'Ars Viva a Barcelona. L'entitat, que va néixer el 2018 impulsada pel prior dels convents dels dominics a Barcelona en aquell moment, fra Xabier Gómez, va anunciar que ha pres aquesta decisió per aconseguir que el projecte pugui "seguir promovent experiències estètiques d'art contemporani, la recerca de sentit i esperança, i una experiència espiritual que porti a interrogar-se per la crida de la fe".

La inauguració de l'exposició de Goretti Pomé, que es podrà veure a la parròquia fins al dia 3 de maig, va anar acompanyada de la recitació poètica d'obra pròpia de les poetesses Mar Galceran, Marisa Barros i Mercè Amat, a més de la música del cantautor Raül Benéitez. La següent mostra tindrà lloc al mes de juny, i anirà a càrrec de Lau Feliu, un dels escultors de la Sagrada Família i autor de l'escultura de sant Ignasi a Santa Maria del Mar.

L'obra de Goretti Pomé
Com explica el crític Bernat Puigdollers al catàleg de l'exposició, l'obra de Goretti Pomé que es pot veure a la parròquia de Sant Pere de les Puel·les "conversa amb la matèria i és creadora de mons, interpel·lant el misteri que ens envolta. Cerca en la plenitud del buit les preguntes que les seves mans intueixen. Crea espais de reflexió. No afirma: suggereix".


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET