VATICÀ 
La plaça i la basílica de Sant Pere, tancades a les visites guiades
Més mesures preventives “blinden” el Vaticà pel coronavirus
AICA 11/03/2020

La plaça de i la basílica de Sant Pere estan tancades a les visites guiades i als turistes. És una de les mesures addicionals adoptades pel Vaticà, en coordinació amb les normes establertes per les autoritats italianes, per evitar la propagació del coronavirus.

També com a mesura de precaució estaran tancades la unitat mòbil de Correus Vaticans a la plaça de Sant Pere, els dos punts de venda de la Llibreria Editrice Vaticana, el Servei Fotogràfic de L’Osservatore Romano, que estarà accessible en línia, i la botiga de roba.

La farmàcia i el supermercat continuen oberts, però amb entrades reglamentades.

El menjador de treballadors també es tanca al públic i s’activa un servei de repartiment de menjar a petició dels diferents organismes i ens de la Santa Seu i de l’Estat del Vaticà.

Aquestes mesures estaran en vigor, excepte en el cas de noves indicacions, fins al 3 d’abril del 2020, i s'afegeixen a les que ja s'havien pres prèviament com el tancament dels Museus Vaticans, l'Oficina d'Excavació, el Museu de les Villes Pontifícies i els centres museístics de les basíliques pontifícies.

 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET