VATICÀ 
El Papa celebrarà la Setmana Santa sense fidels
El Tridu Pasqual es podrà seguir en directe a través de Vatican News i de la televisió
Rosa 15/03/2020

Els ritus de la Setmana Santa tindran lloc sense la presència dels nombrosos fidels que habitualment hi solen participar, però poden ser seguits en directe a través de Vaticans News i dels canals de televisió d’arreu del món.

La prefectura de la Casa Pontifícia ha anunciat que “a causa de l’actual emergència sanitària internacional, totes les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa tindran lloc sense la presència dels nombrosos peregrins” que tradicionalment demanaven participar als ritus.

Aquesta decisió històrica respon a la responsabilitat de no propagar el coronavirus i afecta les celebracions del Diumenge de Rams, el 5 d’abril; de Dijous Sant, el 9; de Divendres Sant, el 10, i el posterior Via Crucis al Colosseu; de Dissabte Sant, l’11, amb la Vetlla Pasqual, i el Diumenge de Resurrecció, dia 12, amb la tradicional benedicció “Urbi et orbi”.

Fins al 12 d’abril les audiències generals del Papa i el res de l’Àngelus continuarà com fins ara, sense fidels, i retransmesos en directe. També continua la transmissió en viu de la missa de Santa Marta.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET