VIURE LA FE DES DE CASA 
Confinament en clau missionera
Obres Missionals Pontifícies ofereix material divers per a infants i adults
 20/03/2020

Obres Missionals Pontifícies (OMP) ha llançat a la seva web (www.omp.es) una secció en la qual recull un ampli catàleg d’iniciatives per viure el confinament, però oberts al món.

Entreteniment per a nens i adults, informació sobre missioners i Covid-19, recursos per a la pregària... acompanyat per un comentari breu de l’evangeli del dia (“Meditacions de quarantena”), elaborat pel director nacional d’OMP, José M. Calderón.

A la secció per a nens es pot descarregat el darrer número de la revista Gesto de forma gratuïta. A més, es pot accedir a manualitats, receptes, vídeos, passatemps o làmines per pintar.

Per als adults, hi ha la possibilitat de gaudir dels programes que fa OMP a la ràdio i la televisió, i també es poden formar a través de materials sobre la missió universal de l’Església.

OMP fa una aposta per la pregària i a través d’un vídeo explica com resar el Rosari missioner, amb el qual es té presents els cinc continents. D’aquesta manera es convida a pregar pels missioners, els malalts, pels metges i per tots els qui pateixen arreu del món. 

També es fa referència a com oferir la malaltia per l’evangelització del món i unir-se, d’aquesta manera, a la cadena de malalts missioners.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET