La Jornada de Mestres i Professors de Religió de les diòcesis amb seu a Catalunya, l'any 2018 a Lleida
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Els professors de Religió miren endavant amb la trobada ajornada
La XIV Jornada estava programada per a aquest dissabte; i dilluns 23 havia de començar la preinscripció escolar, que segueix sense data
Redacció 20/03/2020

A causa de la malaltia del virus Covid-19, amb les orientacions de les autoritats sanitàries i de la mateixa Conferència Episcopal,  el director del Secretariat Interdiocesà per a l'Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC), Pere Micaló ha explicat a Ràdio Estel que s’ha decidit suspendre la celebració de la XIV Jornada de Mestres i Professors de Religió de Catalunya i Andorra que s’havia convocat a Sant Julià de Lòria (Andorra) per a aquest dissabte 21 de març. Micaló també ha explicat que el departament d’Educació aquesta setmana ha enviat un comunicat on informa que s’ajorna la preinscripció escolar i que, de moment, no es posen noves dates. “Es una bona decisió, i ara el termini començarà quan el Departament ens ho mani”, ha conclòs.

El també delegat d'Ensenyament del Bisbat de Girona ha explicat, a més, els arguments que tenen les famílies per discernir quina escola és la millor per als seus fills. “Hi ha molts factors a l’hora de triar una escola, des dels més pràctics fins als que responen a elements de proximitat o sentimentals, com també els ideològics o profunds”, ha comentat. Micaló ha recomanat fer un exercici de reflexió, particularment ara per tribar o no l'assignatura de Religió, ja que “molts pares saben el que no volen per als seus fills però no acaben de saber el que sí que volen”.

Si voleu saber-ne més podeu fer una ullada a la Pàgina de Mestres i Professors de Religió


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET