Captura de vídeo de Youtube
VIURE LA FE DES DE CASA 
Atenció espiritual per als professionals en lluita contra el Covid-19
L’arquebisbat de Barcelona posa a disposició dels interessats un telèfon i una adreça electrònica
Eduard Brufau 24/03/2020

La tasca que aquestes setmanes de pandèmia duen a terme metges, infermeres i tot el personal sanitari és profundament admirable

En  situacions com aquesta es posa de manifest què vol dir tenir vocació de servei i amor pels altres. I es pot dir el mateix del personal de neteja d’hospitals i residències, de les persones que treballen en assistència social, dels cossos de seguretat o dels bombers. Però aquesta situació inaudita també posa a prova la resistència física, psíquica i espiritual de tots ells.

 Per aquest motiu l’arquebisbat de Barcelona ha posat en funcionament un servei d’atenció espiritual i escolta per a tots aquells professionals en lluita contra el Covid-19 que ho necessitin, com explica el mateix cardenal Joan Josep Omella en aquest vídeo.

Les persones interessades poden escriure a l’adreça electrònica espiritualbarcelona@gmail.com o enviar un Whatsapp al 619 131 553, on poden deixar el nom, telèfon, servei públic que realitzen i franja horària en què volen que se’ls truqui. 

L’Església sempre és al costat dels qui necessiten suport, sobretot en moments difícils com els d’ara.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET