VATICÀ 
Francesc institueix una nova comissió d’estudi sobre el diaconat femení
Aquest grup comptarà amb cinc dones entre els seus membres
AICA 09/04/2020

Durant una audiència concedida al prefecte de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, el cardenal Luis Francisco Ladaria, el Papa ha decidit instituir una nova comissió per a l’estudi del diaconat femení.
 
Aquesta comissió estarà presidida per l’arquebisbe de L’Aquila, el cardenal Giuseppe Petrocchi, i el pare Denis Dupont-Fauville, funcionari de la Congregació per a la Doctrina de la Fe, como a secretari. Cinc dones formaran part d'aquesta comissió.

Els membres de la Comissió són els professors: Catherine Brown Tkacz, Lviv (Ucraïna); Dominic Cerrato, Steubenville (Estats Units); pare Santiago del Cura Elena (Espanya); Caroline Farey, Shrewsbury (Gran Bretanya); Barbara Hallensleben (Suïssa); pare Manfred Hauke (Suïssa); James Keating, Omaha (Estats Units); Mons. Angelo Lameri, Crema (Itàlia); Rosalba Manes (Itàlia) i Anne-Marie Pelletier (França).

Al final del Sínode de l’Amazònia, Francesc havia anunciat la seva intenció de tornar a convocar una comissió “per continuar estudiant” i “per veure com existia el diaconat permanent en l’Església primitiva”.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET