VIURE LA FE DES DE CASA 
Estratègies personals i socials per afrontar el dol
L’Institut Galilea i el monestir de Sant Pere de les Puel·les ofereixen un espai per a la transformació emocional i espiritual
Redacció 13/05/2020

Un curs breu de gestió emocional per a persones a qui se’ls ha mort un ésser estimat a causa del Covid-19 és el que ofereix l’Institut Galilea juntament amb el monestir de Sant Pere de les Puel·les.

L’objectiu és donar llum i pal·liar la confusió i el dolor de les persones que viuen aquests moments; sabent que el camí del dol és un camí difícil, però també possible i creatiu

Davant la situació sobrevinguda d'emergència sanitària i l'estat d'alarma, en poc temps s'ha alterat d'una manera profunda la vida en la nostra societat. Les mesures de prevenció per frenar l'expansió del Covid-19 estan afectant tots els àmbits. No poder acompanyar qui estimes i romandre aïllat en un hospital, vivint en la més absoluta solitud, sense poder-te recolzar amb la família, no és una situació desitjable, afegeix encara més dolor.

Perquè el final de la vida i el procés de mort d'un ésser estimat és un dels moments on se’ns fa més evident la necessitat humana de contacte i comunicació, expliquen els organitzadors.

Les sessions d’aquest curs són de dues hores cadascuna en dues modalitats: presencial (dimarts 19 i 26 de maig, 2 i 9 de juny, de 18.00  a 20.00) i per videoconferència (els maeixos dies de 12.00 a 14.00). Els professors són Pilar Mariné i Francesc Grané.

Inscripcions: galilea.institut.bcn@gmail.com
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET