ESGLÉSIA CATALUNYA 
Tarragona constitueix una Comissió diocesana per a fer front als efectes del Covid-19
Els objectius són establir un pla de xoc caritatiu i oferir una reflexió aprofundida
Redacció 15/05/2020

L’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, ha constituït dijous 14 de maig, mitjançant un decret, la Comissió diocesana per fer front als efectes de la pandèmia de Covid-19 a l’Arquebisbat de Tarragona.


Aquesta comissió, anunciada per l’arquebisbe el 6 de maig en les orientacions per a la represa progressiva del culte i la vida pastoral a l’arxidiòcesi, té com a principals objectius establir un pla de xoc caritatiu a l’arxidiòcesi i oferir una reflexió aprofundida sobre els efectes de la Covid-19 en la vida de les persones i del medi ambient, seguint les directius marcades pel papa Francesc.


Aquesta reflexió haurà d’orientar i incrementar les accions humanitzadores de l’Església diocesana. A més, l’arquebisbe Joan desitja que es vetlli per a una eficaç comunicació de tota l’acció de l’Església, que es fomentin sinergies amb les diferents realitats civils i religioses i se cerquin recursos econòmics per a fer front a aquest pla de xoc.


Els membres d’aquesta Comissió són Mn. Lluís Simon Pascual, vicari de la caritat i coordinador de la Comissió; Miquel Domènech i Mestre, president de l’Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes; Gna. Consol Ferrús March, missionera claretiana de Reus; Salvador Grané i Terradas, director de Càritas Diocesana de Tarragona; Montserrat Manresa Tomàs, professora de l’Escola Joan XXIII de Tarragona; Mn. Miquel Marimon Vall, diaca permanent, i Òscar Millan Boronat, membre de la Delegació diocesana de Joventut i Missions de l’Arquebisbat.

 


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET