ACCIÓ SOCIAL 
Càritas diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi participen en la campanya de temporers a Lleida
Col·laboraran amb l'Ajuntament de la ciutat en la gestió dels serveis d'acollida i menjador que s'oferiran a la Fira de Lleida
Redacció 06/07/2020

Davant l'emergència existent en l'actual campanya de temporers a Lleida, l'Ajuntament de la ciutat ha posat en marxa una sèrie de mesures per oferir una solució adient a les necessitats més bàsiques dels treballadors. Dins de les respostes que vol oferir  hi tenen un paper molt important dues entitats que treballen a favor dels col·lectius de població més vulnerables com són Càritas diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi.

Les dues entitats han mostrat el seu suport a la campanya de temporers i han anunciat que a partir del 6 de juliol posen en marxa un servei de menjador als pavellons 3 i 4 de la Fira de Lleida. Aquesta iniciativa anirà seguida d'un servei d'acollida que començarà el 13 de juliol, i que ajudarà a totes les persones temporeres que durant aquests mesos han de viure a la capital del Segrià.

Per dur a terme aquesta tasca, les dues entitats compten amb el seu equip de voluntaris, menors de 60 anys, respectant les normes establertes per les autoritats sanitàries, i amb sis persones contractades.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET