RÀDIO ESTEL 
"Estem preocupats i esperem que la situació es redreci el més aviat possible"
L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, explica a Ràdio Estel que la inhabilitació de Quim Torra seria molt greu per a un estat de dret.
 16/09/2020


L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit aquest dimecres a Ràdio Estel que, gràcies al cribatge, s’han descobert nous casos a la capital del Gironès. Madrenas també ha dit, en una entrevista al programa ‘A primera hora’, que davant l’augment de contagis, “estem preocupats” i que esperen que la situació es redreci al més aviat possible. Segons l’alcaldessa, “el PROCICAT actua amb eficiència i, des de Girona, les coses s’estan fent bé”, tot i que ha reconegut que “s’ha relaxat un grup de persones que han fet pujat els casos”. 

D’altra banda, Marta Madrenas també ha dit que no creu que a Girona  hi hagi un confinament perimetral, perquè “estem amb les xifres molt lluny d’això i, de mica en mica, anirem capgirant aquesta situació”. Madrenas, però, s’ha mostrat preocupada per l’economia gironina. I és que, com ha explicat, el 30% del Producte Interior Brut, el conforma el sector turisme, que ha patit molt aquesta crisi pandèmica. Igualment ha assegurat que “cal confiar que no habilitaran Quim Torra aquest dijous”. L’alcaldessa de Girona ha comentat que “si això passés, seria molt greu i, en aquest moment, hauríem d’expressar que no estem davant d’un estat de dret real”. Finalment, preguntada si es postularia com a candidata a la Presidència de la Generalitat a les properes eleccions, la també diputada al Parlament per JuntsXCat ha assegurat que ja ha dit en moltes ocasions que no i que existeixen “perfils que han demostrat que han treballat pel país i serien molt capaços de ser al capdavant d’aquesta responsabilitat”.

Pots tornar a escolar AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET