El Sant Pare va parlar sense papers durant uns 8 minuts davant de Pedro Sánchez i la seva comitiva
PAPA FRANCESC 
El Papa recorda a Pedro Sánchez que "les ideologies sectaritzen"
En la primera audiència amb l'actual president del govern espanyol, Francesc defineix la política com "un acte de caritat que ennobleix"
@IgnasiMiranda 25/10/2020

El Papa va rebre dissabte en audiència, al Palau Apostòlic del Vaticà, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Durant la trobada, Francesc va recordar que "les ideologies sectarizen" i que és "molt trist quan aquestes ideologies s'apoderen d'una nació o d'un país". El pontífex va comentar que "consolidar una nació implica dificultats d'entesa amb els localismes", i va reivindicar "les arrels per poder donar fruits".  Igualment va dir que la política no és només "un art", sinó que per als cristians és "un acte de caritat que ennobleix i porta sovint al sacrifici".

La reunió del Papa amb Pedro Sánchez va durar uns 35 minuts. Durant la conversa, el pontífex va invitar també el cap de l'executiu espanyol a mantenir un "diàleg constant" amb l'Església a Espanya. En el seu butlletí, el Vaticà destaca que tots dos van dedicar els minuts de reunió a parlar sobre les relacions bilaterals i les qüestions d'interès comú que afecten la Santa Seu i a Espanya. Després, es van abordar alguns temes de caràcter internacional, com ara l'emergència sanitària actual, el procés d'integració europea i les migracions. Després de la trobada amb el Sant Pare, Pedro Sánchez va mantenir també una reunió amb el secretari de Relacions amb els Estats, l'arquebisbe Paul Gallagher.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET