ESGLÉSIA CATALUNYA 
El Centre Tarraconense El Seminari, ara també en format virtual
L'Arquebisbat de Tarragona ofereix la possibilitat de visitar en 3D un dels espais més emblemàtics de Tarragona
Redacció 03/11/2020

Des d’aquest 2 de novembre, tots els que vulguin visitar el Centre Tarraconense El Seminari, situat al renovat edifici del Seminari Pontifici, ho poden fer a través d’internet, gràcies a un projecte impulsat per l’Arquebisbat de Tarragona per fer més accessible aquest espai històric i emblemàtic de Tarragona. 


Com ha explicat el mateix arquebisbat en un comunicat, per fer-ho només cal que els usuaris visitin la pàgina web del Centre Tarraconense, i de manera gratuïta hi podran fer una visita virtual, en 3 dimensions, en el que l'arquebisbat ha definit com “una experiència inmersiva completa en una resolució 4K”. 


El projecte, realitzat pel fotògraf Pierre Grubius, ofereix una vista detallada del centre, i permet que el visitant virtual en tingui “una visió de global de tots els espais i la seva ubicació dins el conjunt”. A més, els usuaris poden clicar en cada un dels espais per accedir a informació més detallada de les mides de les diverses sales que formen el Centre. Aquesta nova eina vol ser d’utilitat tant per als visitants com per a institucions o empreses que vulguin realitzar activitats formatives, culturals, pastorals o acadèmiques.   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET