El drama dels migrants a les Canàries
ESGLÉSIA ESPANYA 
Ressons de Lampedusa a les illes Canàries
Carta pastoral dels bisbes de l’arxipèlag amb motiu de la Jornada Mundial del Pobre
Redacció 13/11/2020

Els dos bisbes de les diòcesis de l’arxipèlag, José Mazuelos (bisbe de Canàries) i Bernardo Álvarez (bisbe de Tenerife) han fet pública la carta pastoral Sentir el ressò de Lampedusa a les illes Canàries.

Aquesta carta s’emmarca en la Jornada Mundial del Pobre, que per iniciativa del Papa celebra l’Església el diumenge 15 de novembre, i davant “el fet que vivim aquests darrers mesos, amb l’arribada de milers d’immigrants a Canàries”.

La Jornada Mundial del Pobre té com a lema “Allarga la mà al pobre”, per la qual cosa els bisbes de les dues diòcesis illenques s’adrecen als fidels i a tota la societat per oferir algunes reflexions “que ens ajudin a prendre consciència de la situació de pobresa i vulnerabilitat que viuen aquestes persones i, especialment, a posar fil a l’agulla perquè ningú no se senti marginat o menyspreat”.

Els prelats recorden que tothom ha d’experimentar “l’acollida, l’atenció i el respecte que com a persones humanes es mereixen. Recolzem la nostra reflexió en els ensenyaments del papa Francesc que, en diferents ocasions, ha manifestat la seva sensibilitat i preocupació per les persones emigrants”.

Podeu llegir la carta AQUÍ


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET