El Sant Pare ha recordat les víctimes i els ferits aquests dies a Indonèsia, en un terratrèmol i en un accident aeri
PAPA FRANCESC 
Francesc: "Jesús no ofereix una targeta de visita, sinó una trobada"
Durant l'Àngelus, el Papa diu que el Senyor "demana anar amb ell", i invita a "no rebutjar la crida de Déu per respondre-hi amb amor"
@IgnasiMiranda 17/01/2021

El Papa ha invitat aquest diumenge tots els creients a "no rebutjar la crida de Déu per respondre-hi amb amor". Durant l'Àngelus des de la biblioteca del Palau Apostòlic, Francesc ha reflexionat sobre l'evangeli d'aquest segon diumenge durant l'any, un text que narra la trobada de Jesús amb els seus primers deixebles al riu Jordà, l'endemà d'haver estat batejat. El pontífex ha recordat que "és precisament Joan Baptista el qui assenyala el Messies, a dos d'ells, i el presenta com l'anyell de Déu". Igualment ha dit que "tots dos, confiant en el testimoni de Joan Baptista, segueixen Jesús i, en adonar-se'n, els crida però no pas indicant-los on viu, sinó demanant-los que vagin amb ell per veure-ho".

El pontífex ha subratllat, a més, que "les paraules del Senyor no són una targeta de visita, sinó la invitació a una trobada". En aquesta línia, ha afegit que "aquells dos homes, Andreu i el seu germà Simó, el segueixen i es queden amb ell aquella tarda parlant, mentre intueixen la bellesa d'unes paraules que responen a la seva esperança, cada vegada més gran". Després de la pregària mariana, el Sant Pare ha recordat especialment, des de "la pregària i la proximitat", tots els afectats pel terratrèmol de la setmana passada a Indonèsia i també els qui van perdre la vida en l'accident d'avió del dissabte 9 de gener en aquest mateix país asiàtic. Recordem que el sisme, de magnitud 6,2, va provocar almenys 56 morts, segons un últim balanç.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET