El Sant Pare ha reflexionat, des de la biblioteca del Palau Apostòlic, sobre la pregària i la Sagrada Escriptura
PAPA FRANCESC 
Francesc: "Recordar l'extermini nazi és condició per a la pau"
Al final de l'audiència general, el Papa anima tothom a viure el Dia de la Memòria de l'Holocaust com "una expressió d'humanitat"
@IgnasiMiranda 27/01/2021

El Papa ha assegurat aquest dimecres que “recordar la Xoà és un signe d'humanitat”. Al final de l'audiència general, Francesc ha dedicat un pensament i una crida a la celebració, com cada 27 de gener, del Dia de la Memòria de l'Holocaust. Igualment ha comentat que “recordar l'extermini nazi, un camí de mort, és una condició per a un futur de pau”. El pontífex ha assegurat, a més, que aquesta memòria "és una expressió d'humanitat, un signe de civilització i una condició per al progrés en la pau i la fraternitat"

D’altra banda, durant la reflexió de l’audiència, el Sant Pare ha animat els creients a “escoltar la Paraula de Déu amb cor obert a ell i des de la pregària”. En una catequesi dedicada a "la pregària amb les Sagrades Escriptures", el bisbe de Roma ha dit que la "Paraula de Déu es fa carn en els qui l'acullen des de la pregària”. En les salutacions, el Papa ha recomanat triar cada matí una frase de la Bíblia com a companyia per a tota la jornada. Ha assegurat que això "ens ajudarà a comprendre millor la voluntat de Déu i viure-la”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET